szigetelo-aruhaz
Legyen Ön is SZIGETELŐ ÁRUHÁZ értékesítési pont!


Hogy miért?

  • Mert mi átvállaljuk a reklám költségeket és hirdetéseink országosak, ahol feltüntetjük az Ön üzletét is mint SZIGETELŐ ÁRUHÁZ Partner.
  • Mert nem kell az internettel, weboldallal sem bajlódnia, mi feltüntetjük az Ön üzletét is a honlapunkon minden elérhetőségével. Ha esetleg egyéb, más termékek forgalmazásával is foglakozik, akkor biztosítunk Önnek egy egész, teljes oldalt honlapunkon, ahol bemutathatja vállalkozását és felteheti aktuális akcióit is. Ezáltal akár a napi 800 – 1000 látogatónkat is elérheti az interneten keresztül.
  • Mert a versenyképes árakért többé nem kell izgulnia, mi folyamatosan dolgozunk, figyeljük a konkurenciát és a piachoz igazítjuk az árakat, ezáltal soha nem lesz lemaradva a versenytársaktól.
  • Mert több neves gyártó széles termékkínálatát is értékesítheti versenyképes árakon úgy, hogy nem áll a pénze a raktárkészletben.
  • Mert a vásárlóval az értékesítés után már mi tartjuk a kapcsolatot Ön helyett, mi egyeztetjük a szállítást, mi foglakozunk a reklamációs bejelentésekkel, ezáltal rengeteg munkától szabadítjuk meg Önt.

Önnek csak csatlakoznia kell Partner hálózatunkhoz és a kiadások helyett ezentúl a profitra koncentrálhat!

Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

szigetelo-aruhaz-logo

knauf-logo

comfort-ablak-kft

Tüzép Siófok

gipszkartonozas-lesi

További menük